BTC handler over $ 10300, Bitcoin-prisen er op, men endnu ikke gendannet efter fald

Torsdag den 10. september vokser BTC-kursen let og handler til $ 10378 USD efter et nylig fald.

BTC handler højere i dag: BTC / USD Tech analyse.
I Kraken forventer de, at Bitcoin-kursen falder i september.
BTC hashrate fornyede højden igen.
På W1 fortsætter Bitcoin (BTC) med en uptrend. Citaterne tester i øjeblikket 61,8% Fibo, en afvisning, der vil signalere yderligere vækst. Målet med denne bevægelse vil være 100,0%. MACD-histogrammet er positivt, hvilket sandsynligvis er et signal om yderligere vækst. Indikatorens signallinjer fletter sammen, efter at de dannede et sort kors. Hvilket betyder, at væksten snart kan genoptages. Stokastikken vokser fortsat til det overkøbte område, hvilket øger muligheden for yderligere vækst efter korrektionen.

På D1 er det tekniske billede af BTC / USD næsten identisk med det på W1: parret er færdig med korrektionen. Målet med yderligere vækst efter en afvisning af supportlinjen er $ 12700 USD. MACD-histogrammet er faldende og forbliver negativt, hvilket øger chancerne for yderligere korrektion. Indikatorens signallinjer dannede et sort kors og blev yderligere understøttelse af korrektionen. I sidste ende giver de ugentlige og daglige diagrammer den modsatte information. Uddybningen af ​​korrektionen inden yderligere vækst ser mere sandsynlig ud.

På H4 ser parrets perspektiver lysere ud end på de større tidsrammer. Stokastikken dannede et gyldent kors i det oversolgte område, hvilket gav endnu et signal om vækst.

I Kraken-kryptobørs, i september, kan prisen på den førende kryptokurrency muligvis gå ned. Den månedlige rapport viser, at ud fra historien at dømme, er den gennemsnitlige rentabilitet for BTC i september negativ, svarende til ca. -7%. Så længe året 2020 langt fra er typisk i Kraken, indrømmer de, at kryptokurrency denne gang kan miste endnu mere. I det store hele var denne sommer dog ret succesrig for BTC.

Efter pandemierne får platforme deres volatilitet tilbage, hvilket er godt. Dette inkluderer kapitalmarkedernes forsøg på at forny højdepunkterne og fortsætte sammenkomster, faldet i BTC-aktien på markedet til de laveste år i de sidste år, den imponerende mængde kryptokurver akkumuleret i brugernes tegnebøger, der har været uden transaktioner i det hele år osv.

Historien viser, at hvis en stor mængde mønter forbliver i tegnebøgerne uberørt i et år, kan dette medføre en samling i kryptovalutaen.

BTC-hashrate (netværkets processorkraft) fornyede højdepunkter i løbet af den første uge af september og beløber sig til 151,75 EH / s. Dette sker, mens kryptovalutaen falder, hvilket er usædvanligt.

Comments are closed.