Grayscale’s Crypto Holdings krimpen $4 miljard als Bitcoin

Grayscale’s Crypto Holdings krimpen $4 miljard als Bitcoin door Major Correction gaat.

Grayscale kondigt het bezit van $24.5 miljard in crypto aan in tegenstelling tot $28.4 miljard drie dagen geleden aangezien de holdings in Bitcoin, ETH, XRP en andere digitale activa krimpen.

  • Grayscale’s crypto-bedrijven verminderen
  • Bitcoin ETF-goedkeuring kan de instroom in grijstinten schaden
  • Bitcoin gaat door een 20 procent correctie

Het grootste crypto hedgefonds, Grayscale, heeft nog een update gepost, waarin wordt aangekondigd dat het nu $24,5 miljard aan Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash de Bitcoin Bank en andere digitale valuta in handen heeft.

Dat is vier miljard dollar minder dan op 8 januari werd aangekondigd.

Grayscale’s crypto-bedrijven verminderen

Op 11 januari publiceerde Grayscale een update dat het nu 24,5 miljard dollar aan crypto activa in zijn opslag heeft. Op 8 januari, een update vermeldde dat het bedrijf crypto holdings in totaal $ 28,4 miljard waard van crypto.

Ter vergelijking, Grayscale bezit nu in totaal $20.662,70 miljoen in Bitcoin tegenover $24.155 miljoen. Ethereumholdings zijn gedaald van $3.510,0 miljoen naar $3.119,8 miljoen. Het volume van de XRP holdings is gedaald van $12,4 miljoen aan XRP naar $10,9 miljoen.

Grayscale biedt haar klanten blootstelling aan cryptocurrencies via op crypto gebaseerde producten: Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), Grayscale Ethereum Trust (ETHE), XRP Trust (XRP), enz.

De waarde van de crypto-activa van het bedrijf in het management daalde toen Bitcoin en andere cryptocurrencies een grote correctie ondergingen op 10-11 januari.

Bitcoin ETF-goedkeuring kan de instroom in grijstinten schaden

JP Morgan-analisten zijn er onlangs van uitgegaan dat, indien een langverwachte Bitcoin ETF wordt goedgekeurd door de SEC-regulator in de VS, dit kan leiden tot uitstroom van het Grayscale Bitcoin Trust fund en zijn GBTC-aandelen.

Gerelateerde Bitcoin ETF-goedkeuring in de VS Zou Hurt BTC, JP Morgan zegt, Hier is waarom
Gerelateer

Op zondag, 10 Januari, postte Bitcoin een correctie, die van het $41.000 niveau eerst naar de $37.900 zone daalde en dan een grotere daling naar $31.153 (op 11 Januari) na een licht herstel, die meer dan 20 percenten in totaal verloor.

In de perstijd verandert ‘s werelds grootste cryptocurrency van hand tot hand met $35.724.

Comments are closed.