Paxosin toimitusjohtaja selittää, miksi Bitcoin on ‘jotain melkein kaikkien pitäisi olla’

Eräässä haastattelussa, Charles Cascarilla , perustaja ja toimitusjohtaja FinTech yrityksen Paxos , miksi hän ajattelee, että ”on pieni jako Bitcoin on jotain melkein kaikilla pitäisi olla.”

CNBC-ankkuri Kelly Evansin haastattelussa torstaina (17. joulukuuta) Evans kysyi ensin Cascarillalta, pitäisikö ihmisten, joiden eläkerahastot ovat sijoittaneet Bitcoin Trader, tuntea olonsa mukavaksi.

Hän vastasi:

“Mielestäni pienen Bitcoin-allokoinnin on melkein jokaisella oltava … mutta samalla se todella ajattelee sitä puheluvaihtoehtona.

”Kullan omistamisen tarkoitus on, että haluat arvovaraston. Bitcoinin omistamisen tarkoitus on, että siitä voi tulla kultaa, joten emme tiedä tarkalleen, jos se tapahtuu. Se ei ehkä ole, mutta toisaalta, se on ollut noin 12 vuotta.

“Se on kokenut paljon myllerrystä, paljon testejä. Se on paras esimerkki digitaalisesta kullasta, ja mitä olemme nähneet Covidin kautta, on se, että ihmisten elämä on yhä digitaalista – he ovat verkossa; heillä on oltava digitaalinen arvo.

“Ja yhtä tärkeää on, että kaikki ovat nähneet, mitä keskuspankkitaseessa tapahtuu, ja ihmiset etsivät tapoja suojata omaisuuttaan. Ja niin, Bitcoin on esimerkki yhdestä tavasta tehdä niin. ”

Evans oli samaa mieltä Paxoksen toimitusjohtajan kanssa, ja mitä hän sanoi vastauksessaan hänen kommentteihinsa, oli varsin mielenkiintoista:

“Ehdottomasti, Charles, vaikka minulle onkin mielenkiintoista, että se on jollain tavoin yksinkertaisesti karjan mentaliteetti, jossa ihmiset ymmärtävät” Okei, heitä tulee olemaan 21 miljoonaa “.

“Bill Miller esitti tämän suurenmoisen asian: hän sanoi, että maailmassa on 47 miljoonaa miljonääriä, ja bitcoineja tulee olemaan vain 21 miljoonaa … jos jokainen planeetan miljonääri haluaa vain yhden, he eivät voi saada sitä – ei ole tarpeeksi. Joten tiedät, se on vain lauma-asia, jossa kaikki ymmärtävät: “Okei, tämä tulee olemaan omistama asia, joten me kaikki omistamme sen paremmin”, ja siitä näkökulmasta taivas on raja, ei se?”

Comments are closed.